18 Kasım 2007



Sevgili Lapsus okuyucuları!
Gönül dostları:)
Dört kişi olarak çıktığımız bu yolda çoğalarak ilerleme kararı aldık.Amacımız Lapsus’ün daha çok okunmasını,takip edilmesini sağlamak ve paylaşımı arttırmaktır.
Başvuru kuralları:
1/ Başvuracak adaylar Sainte Pulchérie Fransız Lisesi mezunu olmak zorundadır.Bu arada amaç Fransız ve türk kültürünü aynı potada eritmeyi başarmış yazarlara sahip olmaktır.
2/Adaylar için belirli bir yaş sınırlaması yoktur.
3/Yazılar Türkçe,Fransızca ve İngilizce olabilir.
4/Yazılacak türlerde kısıtlama yoktur.(şiir,deneme,öykü,mektup,anı,makale,eleştiri,gazete yazısı,gezi yazısı,şarkı sözü,…)
5/Başvuracak adayların KESİNLİKLE oryantalist görüşlerden uzak durması gerekmektedir.
6/Herhangi bir takım,siyasi parti,sivil toplum örgütü yararına reklam,duyuru,övgü yapılamaz.
7/Her konuda eleştiri esastır,mümkündür.
8/Çok kişisel ve isim içerikli olmadığı sürece aşk üzerine yazılar da yazılabilir.
9/Yazı koymak için belirli zaman aralıkları yoktur fakat yazarlar sorumluluklarını bilmeli ve görevlerini mümkün mertebe yerine getirmelidirler.
10/Sinema,tiyatro,sergi,konser gibi sanatsal etkinliklerin duyuruları yapılabilir.(kısametraj ve uzun metraj film senaryoları da konulabilir)
11/Picasa fotoğraf albümüne yazar olan her şahış çok kişisel olmadığı takdirde fotoğraf koyabilir ,bizlerle paylaşabilir.
12/Yazılarda küfür içerikli öğeler mümkündür zira o da hayatımızın bir parçası olmuştur.
13/Gerektiğinde toplantılar msn Messenger üzerinde çoklu konuşma yöntemleriyle veya skype programı üzerinden yürütülebilir.
14/Üye olmak için belli bir espri anlayışına sahip olmak gerektiğini de unutmayınız, zira okuyucuları güldürmek, düşündürmek esastır. Mamaafih, güldüremem diyorsanız en azından düşündürünüz.

Katılımlarınızı bekliyoruz.Lapsus’de karşılıklı güven esastır.Kendinize iyi bakınız ,katılmayı unutmayınız.
TEŞEKKÜRLER!

Hiç yorum yok: